Politika zasebnosti

Vse aktivnosti na spletni strani www.besmart-pharma.com so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.).

Varovanje osebnih podatkov pomeni:

• Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način.
• Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim strankam, razen če boste to izrecno dovolili.
• Ne bomo vam pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
• Kadarkoli se lahko hitro in enostavno odjavite od katerekoli naše e-pošte.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika:

vaše ime, priimek, elektronski ali poštni naslov, ipd. Ne zbiramo vaših osebnih podatkov, razen, kadar nam vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov ali prijave na e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno zaradi izpolnitve vaših naročil in zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovimo dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim strankam.

Svoboda izbire

Informacije, ki jih o sebi posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da nam vaših podatkov ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.
Uporabniki, ki se želite odjaviti iz naših e-novic, nam to sporočite na e-naslov prodaja@besmart-pharma.com. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov prodaja@besmart-pharma.com.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki):

Kadarkoli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.

Varnost

Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe

Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Nikoli ne bomo zavestno zbirali osebnih podatkov od oseb, za katere bi bili seznanjeni, da so mladoletne, ali jih kakorkoli uporabili ali jih razkrili tretji stranki brez njihovega dovoljenja.